Benelux netwerk voor interim managers en consultants

Vergroot uw slagkracht als interim manager!

 
Samen met een professionele partner biedt Interimmanagers u als zelfstandige interim manager de mogelijkheid om een zeer interessant seminarie over interim management bij te wonen.
Wij onderscheiden ons door een zeer pragmatische aanpak. U krijgt handvaten aangereikt die u meteen toepast. Zo gaat u niet buiten met een stapel cursussen onder uw arm, maar wel met een succesvolle methode om aan meer interim-opdrachten te komen.

Een opleiding  “Mastering Interim Management”  komt niet uit ‘de boekjes’, maar is ontstaan op de werkvloer en op de baan. Wat werkt vandaag? Welke techniek geeft snel resultaat? Eigen ontwikkelde inzichten en tactieken vormen de basis van de trainingen.

Door de certificering van deze cursus kan u tot de helft van uw factuurbedrag aan subsidies terugkrijgen. Goed om te weten: u dient de procedure op te starten voor het begin van de training. Zo bent u zeker van uw subsidies. Wij behaalden met succes het Qfor-kwaliteitslabel. Daarmee zijn we een meer dan betrouwbare partner voor het begeleiden van uw interim strategie.

Wil u meer info over deze opleiding? Wij sturen u het programma en de deelnemingsvoorwaarden. Het meest opvallende resultaat van de audit: 100% van de ondervraagde klanten is ‘tevreden tot zeer tevreden’ over de trainingen en begeleiding. Investeer in u zelf en versterk uw profiel bij Interimmanagers. Om de interactie en het rendement voor u zo groot mogelijk te maken, is het aantal deelnemers beperkt.